Pvp Server Paylaşım Platformumuz PvpServerin.com Yeni Tasarımıyla Yayında!

Server Bilgileri

minecraft server
Server Adı Flare Network
Site Adresi http://Play.FlareNW.Net
Zorluk Kolay
Server Durumu Server Açık Server Açık
Oy
Son Kontrol 7 yıl önce
Facebook Facebookta Paylaş
Oy Banneri Kodu
Rasgele PVP/TR Server Videoları
Facebook
Server Tanıtımı
 
[FlareNetwork]  İlgili Yetkililer // 7/24 Destek
                         
İP : Play.FlareNW.Net
 
                            
- Sunucu Adı              : FlareNetwork
 
- Sunucu Versiyonu   : 1.7.X
 
- İP                                : Play.FlareNW.Net
 
- Flare Destek  Skype :  Ender [RadeBorn] Ve Arconaideren@hotmail.com
 
- Hiçbir kişi FlareNW ' de Ayrımcılık , haksızlık yapamaz , böyle birşey olduğu takdirde şikayetçiler kanıtlarını sunar ise Haksızlık yapan her yetkili banlanacaktır.
 
- Vip Çekilişleri!
 
 
 
                                               :kitaplık: BİLGİLER VE AÇIKLAMALAR :kitaplık:
 
 
 
:kitaplık:  Açıklama :kitaplık:
 
bizim amacımız sunucumuz herkese tanıtmak ve beğendirmeye çalışmak ancak bunu yaparken haksızlık , torpil ve hilelere taviz vermiyeceğiz.
Şunu söyleyebiliriz ki , sunucumuzda hilelerin bir kısmını pluginler ile engelleyebilirdik mesela speedmine , fastbreak vs. gibi ancak pluginler herşeyi doğru şekilde yerine getiremiyor oyunculara sınır koyuyor. biz bu yüzden anticheat pluginlerimizi fazla abartmak yerine sunucumuzda devamlı ilgili kadromuz ile kendimiz hilelere karşı koyuyoruz. Rehberlerimiz , Adminlerimiz mutlaka görevlerini yerine getirmekte zorunludurlar. hatalarında uyarıların ardından devam ettiği halde görevden alınacaklardır. Yetkililer İle bir sorununuz olursa SS (ScreenShoot) veya videolu kanıtlarınız ile Kurucu Skype adresine ulaşınız.
 
 
 
                                           :kitaplık: Sunucu Bilgi :kitaplık:
 
Faction;
Sunucumuzda Boss , Rütbe Sistemi Ve Arsalarda Fly etkindir. 10 M biriktirip /rankup yazarak savaşçı rütbesine erişebilirsiniz. bu rütbede sizi anında ışınlanma ve Özel bir tag bekliyor olacaktır. boss keserek serverin en güçlü kılıcını elde edebilirsiniz! Bosstan keskinlik V alevden Çehre II Savurma II kılıç düşer kılıcı elinze aldığınız takdirde elinizde durduğu süre boyunca  size + 3 Maks kalp sağlar . Nasıl Klan Kurabileceğini Ögrenmek İçin /f help Komutunu Kullanabilirsiniz. Nasıl Arsa Alabilirim Derseniz /p auto Ancak Arkadaşımın Yanında Almak İstiyorum Derseniz Yandaki Arsanın Üstüne Gidip /p claim Yazabilirsiniz. Bunun Gibi Daha Pek çok Arsa Komutunu Ögrenmek İçin /p help.
Para Kazanmak İçin Herhangi Bir Mesleğe Girebilirsiniz,Lapis KazabilirsinizVeya Arkadaşlarınız Arasında Ticaret Yapabilirsiniz.
Nasıl Klan Kurabileceğini Ögrenmek İçin /f help Komutunu Kullanabilirsiniz. Nasıl Arsa Alabilirim Derseniz /p auto Ancak Arkadaşımın Yanında Almak İstiyorum Derseniz Yandaki Arsanın Üstüne Gidip /p claim Yazabilirsiniz. Bunun Gibi Daha Pekçok Komutu Ögrenmek İçin /p help.
 
SkyBlock;
Skyblock Sunucumuzun %50 Si Türkçeleştirilmiştir. Sunucuda Görev Plugini Olup Bu Yollarla Veya Marketten Alış-Satış Yaparak Para Kazanabilirsiniz.
Adanız İle İlgili Komutları Ögrenmek İçin /is cp Veya /is help Yazabilirsiniz. SkyBlock Sunucumuzdaki genel eşyalar pahalı olara koyulmuştur. Lütfen market fiyatlarına gereksiz itiraz etmeyin.
 
HungerGames:
HungerGames Sunucumuzda /kit komutu ile gelen menüden kitinizi seçebilirsiniz. ayrıca kit menüsünde coin ile alınan kitlerde bulunmaktadır. bu kitleri coin biriktirerek Veya Vip Alarak Kullanabilirsiniz , Coin ile alınan her kit sadece 1 oyun boyu sürer; Oyuncu Öldürerek ( +2 Coin verir) Veya Oyunda Son canlı kişi kalarak (+10 Coin verir) Biriktirebilirsiniz.
 
Survival
Özellikler; Anti - Xray - Team - Meslek - Altın Kürek İle Claim - Timber Mod - Silk Spawners !
Sunucumuzda Sadece Spawn bulunmakta Oyuncular kit claim ve baslangic alarak oyuna hemen başlayabilirler Claimli alanlarda pvp Açıktır ! Eğlence Flare Survivalda!
 
Creative:
Bu Sunucumuzda tamamen özgürsünüz gönlünüzce blocklar koyabilir , evler yapabilir , kaleler inşa edebilir Veyada istediğiniz güçteki itemi alıp Savaşabilirsiniz.Burada Yaratıcı Sizsiniz!
Bakımda!
 
 
 
Sunucu'dan Kareler :
 
 
Lobi :
 
 
 
 
 
 
 
Factions :
 
 
 
 
 
 
 
 
SkyBlock :
 
 
 
 
 
 
Survival :
 
Hunger Games :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sunucu Yetkilileri  :
 
EnderBey               (FlareNW Kurucu)       [USER=10361220]@EnderBy[/USER]
Whaq                (FlareNW Kurucu)       [USER=10363922]@WhaqTR[/USER]
Poseidon_FC      (FlareNW GenelAdmin)
 
 
Sunucu Destek Skype :
 
 
 
- Ender [RadeBorn]                   [USER=10361220]@EnderBy[/USER]  (Kurucu)
arconaideren@hotmail.com      [USER=10363922]@WhaqTR[/USER]   (Kurucu)
Server Yorumları

PvpServerin.com 2024