Pvp Server Paylaşım Platformumuz PvpServerin.com Yeni Tasarımıyla Yayında!

Server Bilgileri

metin2 server
Server Adı Metin2 Elit
Site Adresi http://metin2elit.com
Zorluk Zor
Lvl Aralığı 1 Lvl Başlangıç 105 Lvl Bitiş
Edit Durumu Editsiz Server
Server Durumu Server Açık Server Açık
Oy
Son Kontrol 7 yıl önce
Facebook Facebookta Paylaş
Oy Banneri Kodu
Rasgele PVP/TR Server Videoları
Facebook
Server Tanıtımı
Metin2 Pvp Serverlar
Server'ımız 15 Temmuz Çarşamba saat 16.00 itibariyle online... Bu emek server'da en ön saflarda yer almak için acele et!

http://metin2elit.com/

 

Öncelikle Metin2 ELİT projesinin ne olduğunu açıklamamız gerektiğini düşünüyoruz. Oyunun en tatlı dönemlerini yaşadığımız ve bildiğimiz için, elit ve oyunu bilen, lonca sisteminin ve gerekliliğinin farkında olan, seviyeli ve oyun bilgisi yüksek oyuncuların hizmetine bu dönemleri sunmamız gerektiğini düşündük. Metin2 ELİT de ortaya bu şekilde çıktı.  Metin2 ELİT, tamamen elit oyuncuların seçmesi için oluşturulmuş bir Metin2 Emek Server'ıdır. Zaten server'ı açma işini bu kadar geciktirmemizin sebebi de ''ben attığım 2-3k damage'a bakarım hocut'' diyen boş beleş ve oyun içi amacı olmayan, oyunun tadını kaçıran seviyesiz oyuncu kitlesinin kolay serverlara gitmesini beklemektir. Oyunda Metin2 dışında hiçbir şey bulunmamakla beraber (çünkü çok saçma sapan itemler ekleniyor ve pvp serverlar adam çekebilmek için oyunu batırdıkça batırıyorlar), gerçekten basmakalıp duran beta zırh ve silahları yoktur, dönüşüm olarak yalnızca Epic Sura dönüşümleri vardır. Dropları, düşen itemleri, bugları uzunca süre test ettik ve sonunda gerçek bir Emek Server oluşturduk. Herkesin 60'ar savunmayla gezdiği, dengesiz ve emeğin geri planda olduğu emek (!) adını almış serverların aksine, efsun oranları ve efsun nesnesinin çok ucuz olmayışıyla bir denge oturttuk. Oyuna emek verip, verdiğiniz emeğin karşılığını görmek istiyorsanız, Metin2 ELİT tam olarak aradığınız server. Ancak efsun botunu kurup sıradan oyuncular kervanına katılma peşinde olacak kadar vizyonsuzsanız, bu zor emek server pek size göre değil. Şuan genel bahsettiğimiz olaylara ise resimler eşliğinde açıklık getirelim.

 

 

Başlangıç itemleri:



Başlangıç itemleri bunlar olmak üzere, cesaret pelerini sınırsızdır, yani 20'den aşağıya düşmez. Kasıldığınızda hatırı sayılır para gelecektir elinize, bu parayı çar çur etmek yerine güzel efsunlara harcayıp kısa sürede SO'ya gitmenizi tavsiye ediyorum. Evet SO, çoğu emek server'da esamesi bile okunmayan SO, Metin2 ELİT'te kata çıkmadan önce sizin en iyi dostunuz olacaktır, tıpkı oyunun aslında olduğu gibi.

 

 

Tüm bayrakların 1. ve 2. köyleri:


Mavi Bayrak 1. Köy:



 

Mavi Bayrak 2. Köy: 



 

Kırmızı Bayrak 1. Köy:



 

Kırmızı Bayrak 2. Köy:



 

Sarı Bayrak 1. Köy:



 

Sarı Bayrak 2. Köy:



 

Köyde NPC kalabalığı yok. Size gereken şeyleri alacağınız, oyunun orjinalı dışındaki görevde kullanılan 2 adet NPC'miz mevcut. Birisi Genel Depocu Helen, diğeri ise Olay Yardımcısı. Onları inceleyelim.

 

Genel Depocu Helen:



 

Olay Yardımcısı:



 

Satıcı:



- Oyunumuzda kritik ve delici isabet itemleri, bugları engellemek ve şaman oyuncuları daha ön plana çıkarıp Emek Server'ın tadını verebilmek adına kaldırılmıştır. Bu sebeple şebnemler de yoktur. Ancak çiçekler, oyun bilgisi olan oyuncuların bunları meyve suyuna dönüştürüp emeklerinin karşılığını almaları adına açıktır.
Yalnızca kasılırken faydalı olması adına Ayışığı Sandıkları'ndan birerli kritik ve delici isabet çıkar. Bunları biriktirmek yerine kullanmanızı öneririz, çünkü ışınlanınca bugu önlemek adına bu kritik ve delici isabet itemi kaybolur.

- 5. efsun nesnesi ayışığı sandıklarından çıkmaktadır.

- Taşların geçme oranı %100'dür. Emek işini hamallıkla karıştırmamak adına, bu şekilde olmasının oyun zevki ve oyuncular adına daha iyi olacağını düşündük.

- Görebileceğiniz üzre, inciler istiridyelerden elde edilebilir, bu, NPC'den elde edebileceğiniz tek + basma itemidir, gerisi sizin emeğiniz ve oyun bilginizdir.

- Aynısı biyolog görevi itemleri için de geçerlidir, mühim olan emeğinizdir ve biyolog görevi itemleri oyunun orjinalindeki gibi slotlardan düşer.

- Olay yardımcısı ise, adı üstünde yardımcı itemleri taşıyan NPC'dir.

-Küçük yeşil iksir ile, PVP serverlarda her şeyin NPC'lere doldurulmasından dolayı öfke skilleri etkisiz elemana dönüşen bedensel savaşçıların oyunun orjinalindeki değeri almasını amaçladık.

- Orta boy mor pot ve rüzgarın ayakkabıları size gereken hızı sağlayacaktır, ancak Hız İksiri koymaktan kaçınmamızın sebebi yine okçuların hafif adım skilinin işlevsizlikten kurtulmasıdır ve aynı zamanda hız taşlarının da öneminin artmasıdır.

- Havai Fişekleri ise biraz pahalı tuttuk, her vs'den önce 1000 adet havai fişek basıp etrafı düğüne çeviren ve havai fişeklerin sağladığı sersemlik sayesinde oyunu perişan eden oyuncuların önüne geçme amacıyla.

 

 

Diğer NPC'lere de yine de bir göz atalım:

Silah Satıcısı: 



 

Zırh Satıcısı:



Örümcek Zindanı'na çıkmadan önce tedarik etmeniz gereken son itemlerin hepsi diğer NPC'lerimizde mevcut.

 

 

Örümcek Barones:



Bu zindanın 3. katında bulunan bayan ise son derece sağlam cana sahip olup, size binekleri verecek Yavrucuk Sandığını atar. Yavrucuk Sandığı doğrudan, kesen kişinin envanterine gelir, yerde aramayınız.

 

Örümcek Zindanı 1.kat sonu:




Örümcek Zindanı 2. kat sonu: 



Zindan ile ilgili çok önemli açıklamalar var. Açıklamaya başlayalım. Örümcek Zindanı 2. kat sonuna ışınlanma yüzüğü ile ışınlandığınızda, orada bir adet daha örümcek kraliçe olduğunu göreceksiniz. Bunu tecrübe yüzüğü gibi 90 sonrası kasarken kullanılacak hayati itemlerde sıkıntı çekmemeniz için yaptık, yani toplamda 2 adet kraliçe örümcek var.

Önemli açıklamaların devamı ise şu,  1 Lv karakter gittiğinizde görürsünüz ki, 2. kat sonundaki slotlar size 350 vuruyor. Bunu özel olarak bu şekilde ayarladık, yani slotların vuruş gücünü düşürdük. Bunun sebebi çok önemli, bu nedenle aktarmam gerektiğini düşünüyorum.

1.'si oyunda kritik-delici-şebnemleri kaldırınca, oyunun gereğinden fazla zorlaştığını ve 75'e kasmanın ağırlaştığını farkettik. Emek Server'ın en büyük sorunu dengesiz yahut hamalca olmasıdır. 1. sorunu nasıl aştığımızı anlatmıştım, 2. sorunu ise böyle aştık. Oyunun asıl macerası 75'ten sonra olacağı için, 75'e kasmanızı kolaylaştırmak ve hamallığı kaldırmak adına slotların vuruş gücünü ciddi oranlarda düşürdük. Yine de dikkatli olun, 1 odayı toplayabilmek için oldukça sağlam olmanız gerekir.  Bu sayede oyundaki lonca sisteminin de önemini daha ileri seviyelere taşıdık, aynı oyunun orjinali gibi. Elbette tek başınıza da kasabilirsiniz, ancak biz grup olarak kasmanızı tavsiye ediyoruz, daha hızlı ve yeni dostluklar edineceğiniz kasılma biçimi budur.

 

 

Kızıl Orman:



Metinler tıpkı oyunun orjinalinde olduğu gibi. Yalnızca Kızıl Orman Sonu için Hayalet Ağaç Lordu boss'u ayarlandı, Emek Server dengesini bozmayacak şekilde para kasılmasına yardımcı olması adına.

Emek Server olmasından dolayı elbette kitaplar metinlerden düşüyor, şansınızla orantılı olarak 4-5 adet. Bunun dışında Liderlik ve Dönüşüm kitapları da o yeteneklerin emek ile gelişmesi adına düşüyorlar. Artı basma itemleri yine takdir edersiniz ki orjinal oyundaki gibi slotlardan düşüyor. Gerçek bir Metin2 tecrübesi olması adına her şeyi düşündük ve ekibimiz özellikle her karakterin oyunda kendini göstermesi ve ezilmemesi adına ciddi denge çalışması yaptı, yeşil iksir olayından ve daha bahsetmeye gerek görmediğimiz nice olayda olduğu gibi. Amacımız Metin2'yi elit oyunculara elit bir biçimde sunmak, çoğu server'ın düştüğü hata gibi onu başka bir oyuna dönüştürmek değil. Gerekenlerin düşünüldüğünü ve önlemlerin alındığını size garanti ediyoruz.

 

 

Sürgün Mağarası 1. kat sonu:



Tatlı cadımız tüm çirkefliği ve atacağı değerli itemlerle birlikte sizi bekliyor. Elbette giriş için Kan Taşı karşılığında.

 

 

Sürgün Mağarası 2. Kat sonu:



Ve keza anlı şanlı general de aynı şekilde.

 

 

Menü:



''Oyundan çıkmaya 10 saniye, 9 saniye...''

Bunun sizi bekletmemesi adına Hızlı Çıkış'ı ekledik.

Boss keserken, boss'u keser kesmez CH değiştirip diğer avları başkalarına kaptırmamanız için Hızlı Kanal'ı ekledik.

 

 

Efsun botu:



Efsun Botu da hizmetinizde. Yeterli efsun nesnelerini yığın ve neyin gelmesini istediğinizi söyleyin, o size getirir. Ancak oyunun bir Emek Server olduğunun farkında olup makul bir savunma gütmez full+full gibi bir arayış içinde olursanız, siz kaynaklarınızı gereksiz yere harcadığınıza uyanmadan rakipleriniz sizi geçecektir.

 

Online Market'te edit satışı, oyun itemi -zırh, kılıç, bıçak gibi- satışı YOKTUR, hiçbir zaman da olmayacaktır. Sadece otomatik potlar, metin dedektörü ve büyülü metal gibi destek itemleri satılmaktadır. Satın almak istediğiniz destek itemi için Facebook sayfamızı kullanıyoruz. Bunun da sebebi herhangi bir bug yahut hack'e pabuç bırakmadan, istediğiniz itemlerin size oyun içi görevlilerimiz tarafından ulaştırılması, yani elden dağıtım yaparak risklerin neredeyse sıfıra indirilmesi ve haksız kazancın önüne geçilmek istenmesidir. Her şeyden önce bir Emek Server bunu gerektirir.

Oynamanızı ve her şeyden önce oynadığınız oyundan haz almanızı, emek vermenizi ve emeğinizin karşılığını eksiksiz görmenizi, güzel dostluklar ve sağlam rekabetler eşliğinde elit oyuncularla güzel zaman geçirmenizi temenni eden ve bu amaç doğrultusunda oluşturulan Metin2 ELİT, iyi oyunlar diler.
Server Yorumları

PvpServerin.com 2024