Pvp Server Paylaşım Platformumuz PvpServerin.com Yeni Tasarımıyla Yayında!

Server Bilgileri

wolfteam server
Server Adı Wolfteam Pvp Server İtemler Ücretsiz
Site Adresi http://bc.vc/ov7ufw
Zorluk Kolay
Server Durumu Server Açık Server Açık
Oy
Son Kontrol 7 yıl önce
Facebook Facebookta Paylaş
Oy Banneri Kodu
Rasgele PVP/TR Server Videoları
Facebook
Server Tanıtımı

Joygame’in sevilen MMOFPS oyunu Wolfteam’in kurtlar ve insanlar arasında geçen amansız savaşı anlattığını eminiz bilmeyen yoktur. Türkiye pazarına girişini 2010 yılında tamamlayan oyun, yıllardır oyuncularına Joygame’in üstüne çabası ile hizmet vermeyi sürdürmekte. Oynanış ve sistem açısından sorunsuz bir oyun olarak gözüksede, Wolfteam’de karakterinizi geliştirmek ve geliştirme işlemini tamamladıktan sonra da bir takım destek eşyaları ile karakterinizi güçlendirmeniz gerekmektedir. Oyunu oynadıkça rahatlıkla gelişmesi beklenen bu sistem zaman zaman oyunculara zor anlar yaşatmaktadır. Çünkü Woflteam nakit kullanımı ile, nakit kullanan oyuncular hızlı bir şekilde, normal yolla kasan oyuncuların önüne geçebilmektedirler. Bu nokta da diğer rakiplerden daha yavaş şekilde kasmak zorunda kalan oyuncular sıkılabilir ve Wolfteam içinde farklı arayışlara yönelebilirler. Eğer bir oyunun resmi sunucusundan sıkılırsanız arayacağınız ilk şey tabiki pvp serverler olacaktır. Hemen bir Wolfteam pvp server indir me işlemi gerçekleştirerek herşeyin sınırsız olduğu, karakterin çok kolay geliştirildiği sunuculara adım atmayı arzu edebilirsiniz.

PVP server kültürü ülkemizde ilk olarak K2 Network tarafından başarısız bir şekilde yönetildikten sonra oyuncuların arz ve talepleri sayesinde Knight Online oyununda görülmüştür. Daha sonra Avrupa ve Amerika’da zaten popüler olan World of Warcraft pvp serverlarına olan ilgi bir hayli artmıştır. Metin2 pvp serverler da ortalığı kasıp kavurmaya başlayınca, insanlar neden bir Wolfteam pvp serveri olmasın ki diye sormadan edemiyor. Cevap basit, Knight Online, World of Warcraft veya Metin2 gibi açık kaynak kodlu olarak veri tabanları internet üzerinde bulunan oyunların pvp sunucuları kolaylıkla kurulabilir. Fakat Wolfteam gibi Softynx bünyesine ait bir oyunda böyle şeyleri yapmak kolay değildir.

Eğer ille de bir Wolfteam pvp serveri arıyorsanız, şansınızı Softnyx veya Aeria Games’in Wolfteam sunucularında deneyebilirsiniz. Fakat unutmayın ki bunlar pvp serverleri değil, resmi Wolfteam sunucularıdır. Biz sizlere yinede Wolfteam’i kendi ülkenizde Joygame sunucularında oynamanızı öneriyoruz. Oyunu sunucuları Türkiye’de bulunan bir şirketten oynamak size oyunda bir çok katkı sağlayacaktır. Bunlar Wolfteam pvp serverlerinde bulamayacağınız ayrıcalıklardır. Örneğin sunucuların lokasyonuda Türkiye olduğundan internet bağlantınızda ve oyun içindeki lag sorununu hiç bir zaman yaşamayacaksınız. Ayrıca tamamen Türkçe destek ve hizmet alıp, diğer oyuncularla da Türkçe iletişim kurabileceksiniz. Bunlar diğer Wolfteam PVP serverlerda bulamayacağınız ayrıcalıklardır. Wolfteam kaydol linkini kullanarak Joygame Wolfteam sunucularına hemen kayıt olabilirsiniz!

Server Yorumları

PvpServerin.com 2024